Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Månadens Låt Maj

Månadens låt i Maj på min hemsida är en låt som handlar om hur kärlek kan kännas då man äntligen hittat rätt och finner fullkomlig frid och ro både inuti och runt omkring. Kärlek som får bo
 "I Stillheten" 
www.naditamusic.com

Kärlek Över Allt

Månadens låt April

Som jag utlovade i mitt senaste inlägg är jag nu igång med Månadens Låt. I April kan du lyssna till en sång som firar 10 år, precis som det brudpar jag skrev den till. 
Ofta då jag skriver en sång för bröllop utgår jag ifrån en av parterna, den som beställt sången, eller den som jag känner mest till exempel. Ofta är det ur brudens perspektiv låten föds fram. Det är med henne jag har pratat om den unika relation just de har, det är hon som vänt sig till mig, osv.

Månadens låt Mars

Månadens låt för mars månad är: Your Eyes, eller som jag inbland betitlar den: Travelin´
En sång om kärlek, om att hitta rätt efter att ha sökt och famlat länge. Detta är en av de sånger jag skrivit på engelska. I just denna version gör jag den i akustisk tappning.
www.naditamusic.com 

Nya Tider för min hemsida!

NYA TIDER!

Jag har genom åren skrivit många sånger, både tack vare uppdrag, men framförallt därför att musik är mitt sätt att uttrycka mig. Det är en omöjlighet för mig att inte skapa musik!

Jag har numera en låtskatt som de flesta aldrig har hört. Av olika skäl har jag inte riktigt fått ut mitt material som jag kanske önskat. 

Jag har nu bestämt mig för att ändra göra om hemsidan, www.naditamusic.

Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Så har påskhelgen passerat och april månad är snart slut. Det är typiskt aprilväder ute, i skrivande stund har det nyss snöat, och nu skiner åter solen. Min första förlagda låt, inspelad av Jessica Jäger, ligger på bland annat spotify, och jag har nya musikidéer i sinnet. I kungsträdgården blommar körsbärsträden för fullt, och det ämnar jag åka in för att njuta av i eftermiddag. 

låtsläpp på alla hjärtans dag!

Alla Hjärtans Dag!
Vad passar väl bättre än att fira med bröllopssången  jag specialskrev till Jessica Jäger, som nu finns utgiven på Spotify, iTunes, AppleMusic, Deezer, Tidal, Raphsody och  Amazon.
Lyssna här på Spotify genom att kopiera länken och klistra in i nytt fönster: 
https://open.spotify.com/track/2drhFNkD7ZJvpMVCBLqiKm

Ny musik, alltid och med nödvändighet!

Snart jul igen! Jag är i full färd med att skriva ännu en julsång, och med att uppdatera mina inspelningsmöjligheter. 

Jag kan inte låta bli att skriva musik, det är som att min själ flödar över och det som vill ut banar sig väg i form av musik. 

För mig är alltid texten väldigt viktig, jag skriver musik helt och hållet för att jag vill förmedla saker. Känslor, funderingar, drömmar och allt det som det innebär att vara människa.

Ny låt

Skriv ditt inlägg här.

Dags igen

Höstens första förkylning har däckat mig. Har i princip sovit mig igenom de senaste dygnen, med feber och väldigt ont i halsen. 
Ingen musik i sikte för närvarande alltså. 
Ingen ork att sitta vid datorn heller. 

Jag hoppas att återkomma snart!


Hösten 2016

Jag har en facebooksida som du gärna får gilla, så sök upp den om du är nyfiken på mer! 
I övrigt så är det nu höst, och jag är helt uppfylld av musik, precis som det ska vara. 
Min uppstart för hösten har inneburit att lyssna igenom lite gammalt material, för att välja ut sådant som behöver ny skrud i form av uppdaterade inspelningar. 
Då min inspelningsdevis gick sönder och jag skaffade en ny så innebär även denna höst att jag har en inlärningsprocess att suga tag i.
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint