Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Om jul och julmusik

Jag älskar den här tiden på året! Så fort gråtrist november övergår i adventstider lever jag upp och känner förväntningarna spira. Att börja första advent med att göra ett besök på den traditionella julmarknaden i Gamla Stan ger en skön uppstart. Sedan följer en härlig tid med förberedelser och givetvis massor med julmusik. Häromåret då jag inte fick nog av all den julmusik som redan finns, fick jag helt enkelt en idé till en egen.*Den kan du nu höra på min sida: Vi tänder ljus. Den skrevs för en mellanstadieklass och när de sjöng den på julavslutningen var de uppdelade i två stämmor som svarade varandra i refrängen. Mycket fint!Min andra julsång skrevs i längtan efter att få fira jul med min kärlek. Hör bjällerklang, som du också kan lyssna till på hemsidan nu. Detta är mitt första inlägg i denna nya blogg och jag hoppas du vill fortsätta att läsa, lyssna och kanske till och med få idé om en egen låt du vill att jag skriver!

2 kommentarer på Om jul och julmusik:

Kommentarer RSS
Jultomten on den 23 december 2010 15:28
Inga-Lill Det är suveränt vackra sånger du skriver! När ger du ut en skiva. Va Va Säg Säg.......
Svara på kommentar


Nissen on den 23 december 2010 15:46
Håller med! Funderar på att gifta mig när jag hör dina specialskrivna låtar :-).Bara för att få en av dina sånger tillägnad
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint