Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Mellandag

Mellandag.
Ska man ta det bokstavligt?
En dag mellan andra dagar av mer betydelse kanske?
En dag då det viktiga redan har skett, och det andra viktiga ska ske, men inte just denna dag, som är en Mellandag.
En dag mellan upplevelserna.
En dag mellan julfrid och nyårsglam.
En dag, följd av ytterligare några, som inte riktigt räknas, utan bara finns där som utfyllnad mellan det som är viktigt...

Kan dessa mellandagar få innehålla något annat än parentetiska handlingar, reashopping och väntan på att det äntligen ska ta slut så att man kan få ta nya tag?

Jag vill göra dessa mellandagar till MittiPrick-dagar. Dagar då jag klart formulerar mål och mening, inte för framtiden utan för NUET!
NaditaMusic-dagar, liv mitt i musiken, mitt i skapandet, mitt i det som är NU.
Allt som är, är musik!

2 kommentarer på Mellandag:

Kommentarer RSS
Siri Åkesson on den 28 december 2010 11:56
känner väl igen mig lite i:" i väntan på att det äntligen ska ta slut så att man kan få ta nya tag... kände på nåt nåt vis att julen bara rusade förbi typ eftersom jag jobbade så mycket i julhelgen..min dotter som bor i Gbg var hemma men jag träffade henne extremt lite i och med att jag jobbade och det tyckte jag inte om.. men det kommer nya tider.. just nu känns det som jag bara vill vara. La mig i vårt bubbelbad och tände ljus igår när jag kom hem sååå underbart min man kom och serverade mig varm glögg... det är grejer det...
Svara på kommentar


Inga-Lill Hägerman on den 28 december 2010 14:27
Siri! Välkommen hit och jag måste säga att det låter skönt med en kvalitetsstunden du beskriver.Ett varmt bad, en man som serverar glögg, det är just såna saker jag tänker på med att leva här och NU! Kram!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint