Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Gott nytt år!

Det nya året firades in i vederbörlig fest-yra, snöfall  ackompanjerade fyrverkerierna och lät frisyrerna smältas bort. Blötstrumpad satt jag sen vid öppna spisens värme och kände den härligt friska ilning som vetskapen om att ett nytt blad har vänts kan skapa, rinna genom min kropp och fylla själen med välbehag.

Förväntansfullt möter jag nu en ny vardag.Som alltid, med och av musik.


0 kommentarer på Gott nytt år!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint