Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Erbjudande!

Du har väl inte missat det erbjudande jag har såhär i början på året: Om du blir först med att beställa en helt ny låt från mig under de två första månaderna detta år, 2011, alltså innan sista februari, så får du en gåva som tack!

Året har börjat med att jag putsar lite på gamla låtar, samt att jag ska färdigställa min låt till Jessica Jäger 

http://jessicajager.se/

I övrigt är jag idag mycket nyfiken på hur du som läser detta hittade hit? Var det möjligen genom min sida på facebook?

http://www.facebook.com/
Jag blir så tacksam om du vill berätta det! Vem vet, kanske det också kan leda till en liten överraskning!

8 kommentarer på Erbjudande!:

Kommentarer RSS
Nyfiken on den 9 januari 2011 10:44
Hej Inga-Lill. Är det låtskrivande du ägnar dig åt eller tex på ett barndop eller liknande kan du även tänka dig att framföra sången själv?
Svara på kommentar


Inga-Lill on den 9 januari 2011 12:09
Nyfiken, kul att du hittat hit! Självklart framför jag gärna sångerna jag skriver. Det är en ära att få bli tillfrågad om det och jag kan även sjunga andras sånger om det så önskas! I de fall då man inte önskar att jag ska sjunga utan enbart skriva sången så arrangerar vi det så. hoppas du fått svar på det du undrade, återkom annars gärna!
Svara på kommentar


Nea on den 11 januari 2011 14:03
Hej vackra Inga Lill. Är så tacksam för låten du skrev till vårt bröllop. Den är så fin och kommer alltid vara ett minne för livet. Du sjöng den så fint och det känns extra kul att ha den på skiva och kunna lyssna när vi vill minnas tillbaka. Tack och stor KRAM
Svara på kommentar
 
inga-lill on den 11 januari 2011 16:19
Nea, eftersom du denna vecka skrev en kommentar i min blogg kommer du att få en liten överraskning. Dina kontaktuppgifter har jag ju redan , så du kan förvänta dig något från mig vid veckans slut. kram!


Inga-Lill on den 11 januari 2011 16:14
Nea, så roligt att höra. Tack för dina vackra ord. Det var en ära och glädje att få skriva er låt och att få vara med och förgylla er dag. Ni var ett så vackert par och hela bröllopet var otroligt fint! Kram.
Svara på kommentar


Sensommar 2011 on den 11 januari 2011 16:34
Funderar på sensommaren 2011. Hur långt i förväg behöver du få en beställning för att hinna med att skriva en sång till ett bröllop? osa
Svara på kommentar
 
Inga-Lill on den 11 januari 2011 17:15
Sensommar 2011, grattis till dina bröllopsfunderingar! Lycka till med det! Om du vill beställa en sång av mig så är det bra om jag har i alla fall ett par månader på mig. I nödfall kan jag åstadkomma något även med kortare varsel, men för att hinna träffa er och samtala för att få den bästa möjliga sången för just er så är det bra att jag har lite tid på mig.


Sensommar 2011 on den 11 januari 2011 22:34
Tack för ditt svar Inga-Lill. Då vet jag. Låter förnuftigt att sitta ner i lugn och ro och samtala om våra planer och funderingar. Gissar att du behöver "stoff" att bearbeta så det verkligen blir "vår sång". Återkommer när jag/vi vet mer.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint