Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

nu även på twitter

Japp då har även jag fallit för behovet av ständig kommunikation och skapat mig en profil på twitter. Jag kan på något sätt inte motstå att prova alla de vägar till kommunikation som gives och twitter verkar ju vara det"alla" gör nu för tiden.
För övrigt uppskattar jag alla ärliga och sanna människor som vågar stå för den man är. Modet som ibland krävs för att berätta för någon annan vad man känner är beundransvärt och inte alltid självklart.
Om du älskar någon, var inte rädd att visa det!

3 kommentarer på nu även på twitter:

Kommentarer RSS
Roslagsbo on den 8 januari 2011 00:29
Underbara sånger.... Tack
Svara på kommentar
 
Inga-Lill on den 8 januari 2011 14:50
Tack själv Roslagsbo! Du vet väl att du kan få en alldeles egen sång skriven av mig! ha det gott!


Roslagsbo on den 8 januari 2011 15:03
Jo jag har sett det. Skall komma ihåg det vid nästa tillfälle då en sådan känns angelägen :-).
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint