Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Ny låt klar

Nu är låten till Jessica Jäger skickad och jag har bara att vänta på hennes omdöme. Det är alltid lite nervöst i det skedet, då man ska presentera det man gjort för någon annan. Men, det är ju en del av processen och jag får hantera nervositeten och känna att jag har gjort något bra. Jag är nöjd själv i alla fall ! ;-)

0 kommentarer på Ny låt klar:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint