Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

tempo rubato

 Med konstnärlig frihet medges möjligheten att förhålla sig till sitt eget skapande med öppet sinne. Det man har komponerat på ett visst sätt kan således förändras beroende på hur man känner för stycket då man nästa gång spelar det. Det kan avgöras av hur man vill arrangera det hela, vilken rytm man önskar klä musiken i och för vilket ändamål man ämnar framföra sitt verk.
Idag har jag tillämpat tempo rubato på en egen sång, förändrat rytmen och tagit bort en takt, låtit kompinstrumenten ta en tydligare ställning och förenklat det ursprungliga.
För mig själv är det inte konstigt alls, sången lever i mig, det är min egen musik och jag kan sjunga och spela den så som jag vill. Det vore främmande för mig att hålla mig till en fast , oföränderlig form. Jag tror det är det som ger liv åt min musik. 

0 kommentarer på tempo rubato:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint