Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

sångpålägg

sen timme trots att jag har en lång arbetsdag framför mig även i morgon. Frivilligt arbete, roligt arbete också! Jessica kommer hit för att lägga sång på den nya låten som jag skrivit till henne. Alla som besöker minibröllopsmässan i hornstull på torsdag kommer då att kunna få höra låten , som kommer att uruppföras! SÅ godnatt och kram tills i morgon!

0 kommentarer på sångpålägg:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint