Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Onsdag

Idag onsdag ära jag förkyld och undrar när det där jag har i kroppen ska gå över. Det är nu en tid av att gå igenom gammalt material för att bestämma mig för vad som ska bearbetas ytterligare, och vad som ska putsas till.
I övrigt ser jag fram emot att Melodifestivalen börjar på lördag. Jag gillar de många delfinalerna och det stora pådraget i samband med detta kära spektakel. Som låtskrivare är det intressant att lyssna på vad som kom med och ha synpunkter på detta! I år sände jag inte in något bidrag men nästa år tror jag bestämt att jag ska göra det igen!

0 kommentarer på Onsdag:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint