Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Lycka och melodifestival

Trots förkylning och dåsig kropp känns det som en lyckodag idag. Jag har mycket att vara tacksam för och jag är det också!
Dessutom, som om det inte vore nog ändå, så börjar den fyraveckorsperiod på året då jag varje lördag får sitta bänkad vid TV:n och digga melodifestival. Även om det oftast inte är jättemånga bra låtar, och även fast jag tänker att : den där låten , varför kom den med?, så är det ändå fest och nostalgi för mig att se och höra melodifestivalen. Det är något jag är uppväxt med och aldrig glömmer man ABBA när man väl har varit med om den segern!
Nästa år ska jag skicka bidrag igen, det är ett tag sen nu, men lusten är tillbaka nu! SÅ... ikväll smäller det!

0 kommentarer på Lycka och melodifestival:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint