Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

sidoprojekt pga sjukdom

pga influensa har jag ett par veckor inte kunnat sjunga och spela, musik får mig yr i mössan eftersom jag är febersnurrig nästan hela tiden. Dock fungerar jag ju inte utan ngt slags projekt på gång, och nu när jag vart så dålig har jag gått igenom gamla modemagasin och sånt, samt läst en bok som jag älskade för länge sen och som jag fortfarande finner intresse i nu när jag tar upp den igen. Det har lett mig in på ett litet sidoprojekt som trots min feber och hosta och allmänna orkeslöshet ändå har vuxit på. Om ni är intresserade av det så följ länken nedan och läs om mitt projekt!0 kommentarer på sidoprojekt pga sjukdom:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint