Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Midsommarvecka!

Det är verkligen underligt hur fort tiden går! Redan är årets ljusaste vecka här, sen vänder det! Inte för att det kommer att märkas än på några veckor, men vi vet ju om att det är så. Bara att passa på att njuta av sommar, sol och lediga dagar. Jag längtar ut till landet, vill sitta där i blomsterprakten och göra som tjuren Ferdinand, bara lukta på blommorna.
Men det är lite annat smått och gott som upptar tid och tankar också. Jag har fått förfrågan om sång vid bröllop, vilket ju alltid är speciellt och härligt. Att det också är min egen sång som efterfrågas är extra roligt!
Sedan så kommer ni som följer mig här att upptäcka att det är uppdatering av hemsidan på gång. Det är nyheter jag jobbat på ett tag som kommer att tillföra min sida ett helt nytt perspektiv och det känns spännande! Men jag får vänta tills nya datorn kommer med att göra den uppdateringen, för nu sitter jag vid lånad dator pga virus på min gamla hink. Ska bli härligt att få nya datorn på plats. Brinner av lust att utveckla min verksamhet, alla de tankar o idéer som ramlar på mig bara jag slår upp ögonen! Vad ska ´man med all denna kreativitet till om man inte kan göra ngt av den!
Ha det gott tills vi ses igen, här eller.... i det verkliga livet kanske!
 

0 kommentarer på Midsommarvecka!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint