Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Nya hemsidan och bloggen

Jag har väl berättat om min nya hemsida där jag skriver om färganalys, stilanalys och sånt som hör till området: Bli det vackraste jag med hjälp av rätt färger och rätt stil. Jag använder mig av de gamla färgteorierna som var populära  runt -80 talet, och vanligen delade in människor i fyra olika färgpaletter, hämtad från de fyra årstidernas färger. Man kunde vara vinter, sommar, vår, höst. Nu finns det utvecklade och förfinade begrepp och jag har lärt mig om allt det nya och bestämt mig för att införliva det i det jag håller på med. Om du är intresserad så titta in på www.naditamusic-beautyfulincolor.com
Om du dessutom hänvisar till att du hittat dit via den här bloggen så får du en överraskning om du fyller i dina kontaktuppgifter. Bra va!
Ha nu en härlig midsommar och stor kram!

0 kommentarer på Nya hemsidan och bloggen:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint