Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Bröllop!

Det har varit en hektisk tid för mig denna vår. Två nya bröllopssånger har skrivits och framförts på bröllop i Maj månad. Väldigt fina bröllop, vackra brudpar och trevliga gäster. Det är en förmån och glädje att vara med och förgylla en sådan högtidsdag med en helt nyskriven sång. Att specialskriva den där sången som passar just detta par perfekt, det är en utmaning och mycket givande.

Tack för att jag fick vara med och förgylla er dag med min musik!

0 kommentarer på Bröllop!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint