Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Ny musik!

Nu ligger det ny musik ute på hemsidan! Jag har ju haft några bröllop att skriva musik till den här våren och nu har jag äntligen lagt ut resultaten här. Jag är inte helt nöjd med versionerna, de färdigmixade gick inte att lägga ut pga storleken så jag fick nöja mig med omixade mp3- versioner. Men med tanke på de begränsade resurser jag har inspelningsmässigt (enkel hemstudio) och att det är jag själv som spelar samtliga instrument, har arrat och sjunger, så är det ändå fullt acceptabelt tycker jag :-)

Ge gärna en kommentar!

:-)

0 kommentarer på Ny musik!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint