Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Bandybaronerna!

Äntligen är det så dags:
Nu har jag lagt ut en första demo på den låt jag i hemlighet haft som projekt under ett tag nu: Hyllningslåten till Bandybaronerna! Det har varit så roligt att ta mig an detta helt nya slags uppdrag och jag är nöjd med vad jag åstadkom! Du hör den fr o m idag här på hemsidan, i urpremiär!

0 kommentarer på Bandybaronerna!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint