Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Samarbete m Jessica Jäger

Jag är en Låtskrivare med många års erfarenhet av att skriva sånger för olika ändamål, både text och musik. Jag spelar gitarr, bas, klaviatur och jag sjunger. De senaste projekten har haft riktning mot bröllop och jag har bl. a. skrivit musik för Jessica Jäger, en stockholmssolist med sång på bröllop, begravningar och dop som specialitet. Den sång jag skrev för henne:
Ett Enda Ord
finns att lyssna på på hemsidan, med Jessica på sång och mig på gitarr.

Önskar ni att just denna låt:
Ett enda ord,
ska vara er bröllopssång?
Hör av er så bestämmer vi hur vi går vidare!

0 kommentarer på Samarbete m Jessica Jäger :

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint