Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

månadens just nu från 2012

Den 7/7 2012 framförde Jessica Jäger för första gången min sång Ett Enda Ord på ett bröllop! Det är väldigt roligt och brudparet kunde inte ha varit lyckligare! Att få just den sången framförd på sitt bröllop var deras önskan och jag är så stolt över att de valde den sång jag skrivit. Att få förmedla känslor så att någon annan berörs och känner igen sig är en låtskrivares dröm och jag är djupt rörd över äran.

----------------------------------
Maj:

I maj månad skrev och framförde jag låtar på två bröllop, personligt och nära. Jag är så tacksam över att få vara med och dela den stora dagen med ett brudpar genom att specialskriva en låt till deras högtidsdag! Det är väldigt givande och härligt, en verklig förmån.

----------------------------------------
April:

Just nu har det trillat in ett helt annat slags uppdrag, ett mycket intressant och spännande projekt om vilket jag återkommer till då det tagit form lite mer. Kan bara säga att jag fått ett väldigt roligt uppdrag!
-------------------------------------------------------------------------

0 kommentarer på månadens just nu från 2012:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint