Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Så har påskhelgen passerat och april månad är snart slut. Det är typiskt aprilväder ute, i skrivande stund har det nyss snöat, och nu skiner åter solen. Min första förlagda låt, inspelad av Jessica Jäger, ligger på bland annat spotify, och jag har nya musikidéer i sinnet. I kungsträdgården blommar körsbärsträden för fullt, och det ämnar jag åka in för att njuta av i eftermiddag. 
0 kommentarer på Aprilsnö, körsbärsblom och musik:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint