Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Kärlek Över Allt

Månadens låt April

Som jag utlovade i mitt senaste inlägg är jag nu igång med Månadens Låt. I April kan du lyssna till en sång som firar 10 år, precis som det brudpar jag skrev den till. 
Ofta då jag skriver en sång för bröllop utgår jag ifrån en av parterna, den som beställt sången, eller den som jag känner mest till exempel. Ofta är det ur brudens perspektiv låten föds fram. Det är med henne jag har pratat om den unika relation just de har, det är hon som vänt sig till mig, osv. 
April månads låt är Christines sång- Kärlek Över Allt. Jag har spelat in den i otaliga versioner, så det är mycket möjligt att den kommer att dyka upp fler än en gång denna månad då vi verkligen firar att det fortfarande är kärleken som är svaret, som bär oss och som är Över Allt!
www.naditamusic.com 


0 kommentarer på Kärlek Över Allt :

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint