Låtskrivare NaditaMusic  -  Skriver låtarna du vill höra!
Min blogg

Nya Tider för min hemsida!

NYA TIDER!

Jag har genom åren skrivit många sånger, både tack vare uppdrag, men framförallt därför att musik är mitt sätt att uttrycka mig. Det är en omöjlighet för mig att inte skapa musik!

Jag har numera en låtskatt som de flesta aldrig har hört. Av olika skäl har jag inte riktigt fått ut mitt material som jag kanske önskat. 

Jag har nu bestämt mig för att ändra göra om hemsidan, www.naditamusic.com,  på ett sådant sätt att den inte enbart är till för att erbjuda mina tjänster som låtskrivare för tex bröllop, dop, hyllningar till lag mm, utan också låter mig presentera mitt eget material som jag bara skriver av inspiration och lust för min egen skull. 

Hittills har jag väntat på att få till bättre inspelningar, i proffsig studio och med större möjligheter än de jag kan erbjuda i min enkla hemstudio. 
Men i stället för att vänta på att rätt tid och rätt omständigheter tänker jag nu ta min musik ut till världen på det sätt jag kan: Gör allt själv på det bästa sätt jag kan utifrån de resurser och tillgångar jag har. 

I nuläget innebär det demoinspelningar av mina låtar, där jag själv gör rubbet. Skriver text o musik, arrangerar, spelar alla instrument och spelar in i min lilla portabla zoom. 

Från och med idag så kommer jag att ha något jag kallar för Månadens låt. Helt enkelt ska jag lägga ut en låt jag inte tidigare publicerat här på hemsidan. Jag har otaliga inspelningar av mina befintliga låtar, jag pustar hela tiden på att få till det så bra som möjligt, och är månne i urvalsprocessen alltför kritisk för att i slutändan godkänna det för andras öron än mina egna. 


Men nu alltså: slut med det! 

Hädanefter kommer den här sidan även att presentera egen musik jag skrivit utan annat uppdrag än min egen själs drivkraft. Det kan vara låtar jag legat på  och filat på ett tag, det kan vara låtar som är helt nya även för mig själv. Vi får se. 

Jag hoppas att ni är med mig och tittar in regelbundet så ni inte missar Månadens låt!
www.naditamusic.com


0 kommentarer på Nya Tider för min hemsida!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS

Senaste inläggen

Månadens Låt Maj
Kärlek Över Allt
Månadens låt Mars
Nya Tider för min hemsida!
Aprilsnö, körsbärsblom och musik

Kategorier

En låtskrivares tankar kring musik
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint